Ja és aquí l’ edició del 2015 d’una de les maratons de programació més veteranes d’Espanya, dedicada aquesta vegada a l’Internet dels objectes i als serveis per a millennials.

CaixaBank organitza la cinquena edició de la FinAppsParty, una marató de desenvolupament d’aplicacions mòbils per a serveis financers que se celebra ininterrompudament durant 24 hores.

L’esdeveniment començarà demà divendres 6 de novembre, a les 16 hores, i conclourà dissabte, 7 de novembre, a la mateixa hora al Convent dels Àngels de Barcelona.

La FinAppsParty de CaixaBank és una de les maratons de desenvolupament d’aplicacions més veteranes a Espanya i està especialitzada en la creació de nous serveis financers per a qualsevol tipus de dispositius mòbils. L’edició de 2014 va comptar amb l’assistència de més de 120 desenvolupadors, organitzats en equips procedents de diversos punts d’Espanya i Europa.

Aquest 2015, la FinAppsParty proposa als participants crear nous serveis financers a través d’aplicacions mòbils connectats a objectes. CaixaBank ja compta amb una línia de R+D sobre wearable banking, amb llançaments comercials ja disponibles en el mercat com una polsera contactless per realitzar pagaments o aplicacions per seguir la borsa o localitzar oficines a través de l’smartwatch.

Així mateix, CaixaBank incentivarà la participació de joves talents. Una de les novetats de la FinAppsParty el 2015 és que els equips han de comptar amb almenys un integrant de la trucada “generació millennial” (nascuts entre 1980 i 1997).

 

L’objectiu és premiar les 3 millors apps i prototip maker que innovin en nous serveis bancaris per a Millennials que utilitzin el el Maker ToolKit que oferirà l’organització.

Els projectes presentats seran valorats per la seva innovació, que aportin noves funcionalitats, prestacions, originalitat, navegació, usabilitat, etc., dins dels serveis financers de CaixaBank o de l’àmbit de l’Obra Social “la Caixa”.

A qui s’adreça:

Desenvolupadors, makers, dissenyadors, ideadors i creadors d’aplicacions mòbils de qualsevol país.

Equips multidisciplinars, amb un màxim de 4 persones. És obligatori que l’equip compti amb un membre Millennial (persones nascudes entre 1980 i 1997).

Els equips d’un sol membre hauran de buscar-ne un segon participant, com a mínim, per poder confirmar la seva participació a la FinAppsParty. Si no troben el perfil que busquen, es poden posar en contacte amb l’Organització a events@eurecat.org

via: CaixaBank