Celicity i Agroptima son dues aplicacions desenvolupades a Catalunya enfocades a les industria alimentaria, agraria o rural, sectors clau de l’economia catalana que també s’adapta a les tendencies en mobilitat.

Les coneixem el passat 1 de desembre al ser guanyadores dels  rencontres 14 ans Premis Ruralapps 2015, impulsats per la citas web panama Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i el http://www.macfixer.co.uk/?veselowivem=%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AF%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%A6%D8%AD&014=6d centre tecnològic Eurecat.

El  enter Premi Ruralapps està dotat amb 3.000 euros i té com a objectiu impulsar el go desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. En aquest article us presentem les dues aplicacions guanyadores.


 

q option Categoria Ruralapps Ciutadania: forex gratis CeliCity 

binäre optionen 10euro mindesteinzahlung “La App de celíacs per a celíacs”.

follow Celicity és l’app permet a les http://specialolympics.es/?erimeri=son-las-opciones-binarias-una-estafa&c36=21 persones celíaques descobrir, valorar i compartir llocs amb productes sense gluten (restaurants i comerços), a nivell nacional i internacional. L’app aprofita la geolocalització per indicar a l’usuari qué llocs sense gluten es troben al seu voltant, i li permet visualitzar la seva informació.


click here Categoria Ruralapps sector-professional: http://www.custom-crafted-knives.com/rere/2870 Agroptima

“La gestió agrícola fàcil i moderna.”

Agroptima és una aplicació mòbil per a agricultors professionals, que els permet apuntar i consultar a peu de camp les feines fetes a l’explotació agrícola (sembrar, adobar, aplicar fitosanitaris) ajudant a l’agricultor a tenir un control total de l’explotació des de qualsevol lloc, i a reduir temps i paperassa. Agroptima permet a l’agricultor després descarregar aquestes dades a través d’un perfil web on pot entrar amb la seva contrasenya i on pot descarregar el Quadern d’explotació amb 1 clic.

Com heu pogut veure al vídeos, tant Cilicity com Agroptima son apps amb molta projecció de Startups Catalanes. Si la vostra app està enfocada al marc del sector agrari, alimentari o rural, participeu a la propera edició dels premis rural apps.

VIA BCN CONECTA i EURECAT.

Foto de portada de Health Gauge en llicencia CC.