source link Aquest any estem veient com l’Agència per a la Competitivitat de l’empresa – http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/2010/ ACCIÓ està apostant de veritat follow url  per les plataformes de finançament alternatiu com a nova via real de finançament per empreses.

http://euromessengers.org/?biodetd=bin%C3%A4re-optionen-broker-paypal&4e5=9b La resposta de directius i empresaris està sent absoluta i vam veure com el el passat esmorzar de finançament estava ple de gom a gom.

http://easyflowheating.co.uk/milion/968 A la sessió “ get link - Impara le strategie di trading per opzioni binarie che ti faranno diventare un vero professionista. Desgranant contractes de crowdfunding” http://bestff.net/partners/ing-direct/feed/?collcc=2416512820  hi van participar TheCrowdAngel, CrowdCube i Capital Cell. Acció n’ha publicat els videos i materials que compartirem en 3 articles per als que no hi van poder assistir.

Seguim amb aquest segon post amb presse swing rencontres femmes couples CrowdCube, https://mummiesclub.co.uk/bilbord/540   la plataforma que posa en contacte directe a empreses que han superat una fase de due diligence (anàlisi fiscal, legal, laboral i comptable de l’empresa) amb inversors de tots els perfils. Fundada al Regne Unit l’any 2011, des del juliol del 2014 va començar a operar des de Barcelona a l’Estat. Des dels seus inicis, ha finançat 339 empreses, 21 de les quals durant el darrer any i mig a Barcelona, amb una canalització de més de 3 milions d’euros.

A continuació el video on Oriol Cordon Co-fundador i director d’inversions de Crowdcube ens explica pas a pas com funciona la plataforma.

source link Video CrowdCube a l’esmorzar de finançament, seu d’Acció, Barcelona.

Presentació amb les dades bàsiques sobre el funcionament de la plataforma.
Crowdcube from http://www.sugaredstyle.com.au/?seltork=Currency-trading-ideas-jargon&597=ff Agència per a la Competitivitat de l’empresa – ACCIÓ