Aquest any estem veient com l’Agència per a la Competitivitat de l’empresa – ACCIÓ està apostant de veritat per les plataformes de finançament alternatiu com a nova via real de finançament per empreses.

La resposta de directius i empresaris està sent absoluta i vam veure com el el passat esmorzar de finançament estava ple de gom a gom.

A la sessió “Desgranant contractes de crowdfunding” hi van participar TheCrowdAngel, CrowdCube i Capital Cell. Acció n’ha publicat els videos i materials que compartirem en 3 articles per als que no hi van poder assistir.

Començant en aquest amb Capital Cell és la primera plataforma d’equity crowdfunding en biotecnologia d’Europa per a projectes en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

A continuació el video on Daniel Oliver, CEO de Capital Cell, explica les particularitats d’aquesta plataforma especialitzada en biotecnologia on el retorn d’inversió és més a llarg termini pero la rendibilitat pot ser molt més elevada també.

Video Capitall Cell a l’esmorzar de finançament, seu d’Acció, Barcelona.

Presentació amb les dades sobre el funcionament de la plataforma.
Capital Cell de Agència per a la Competitivitat de l’empresa – ACCIÓ