L’anterior setmana al 4YFN vam conèixer Wanty, una “dating” app que posa en contacte persones que assisteixen en un mateix esdeveniment o local, o dit d’una altre manera, una app a l’estil tinder on hi trobes la gent que hi haurà al esdeveniment o lloc on aniràs properament.

Parlant amb l’equip de Wanty hem sabut que l’app està tenint molt bona acceptació, sobretot a Barcelona on ja compta amb més de 8.500 usuaris i està creixent de l’ordre del 10 al 20% mensual.

Aquest usuaris entren a l’aplicació o poden veure diversos locals barcelonins on la gent es pot conèixer: Sala Apolo, Shoko, Sutton, Opium… Però també es pot optar per altres llocs com universitats, biblioteques o platges (a l’estiu).

Wanty screenshot

La startup, nascuda a girona fa només 14 mesos, està expandint-se també a altres ciutats i ja ha convençut a més de 21.000 usuaris repartits per les principals ciutats catalanes, València i Madrid.

Els seus fundadors, 4 joves emprenedors catalans, han guanyat forces premis i reconeixements per aquest projecte. En destaca ser app de la setmana pel Departament de Llengua de la Generalitat de Catalunya.

El funcionament de l’app és molt senzill: l’usuari es descarrega l’aplicació de manera gratuïta de la botiga d’aplicacions del seu mòbil Android o IPhone cercant “Wanty”, selecciona a quin esdeveniment està o anirà, i li apareixen les persones que com ell, han dit que hi aniran. Llavors, ha de seleccionar anònimament si vol o no conèixer persona a persona i l’aplicació només notifica quan dues persones són correspostes mútuament, seguidament, s’obra un xat per poder parlar.

A partir d’aquest punt, ja el desenllaç el deixem a les vostres mans.